Cyber clean je ideale schoonmaakhulp?

cyber clean toetsenbord schoonmakenToetsenborden, controllers, telefoons, afstandsbedieningen en andere apparaten zijn vaak lastig te reinigen, maar worden dagelijks wel intensief gebruikt. Een stofdoek komt niet tussen de toetsen en knopjes, maar juist hier hoopt zich al het vuil op. Hoe maak je dit hygiënisch en vooral ook makkelijk schoon?

Ik vond de Swiffer al een uitkomst voor het verwijderen van stof op elektronische apparaten, maar dat maakt verder niet echt schoon. De eenvoudige oplossing die dit wel doet: Cyber clean. Een superhandige gadget om snel en hygiënisch je toetsenbord schoon te maken of die game controllers van je kinderen. Ook handig voor het schoonmaken van speelgoed met veel reliëf.  Cyberclean lijkt op het slijm wat je misschien als kind wel eens uit de speelgoedwinkel hebt gekregen, maar is voorzien van ontsmettingsmiddelen die de opgevangen bacteriën inkapselen, zodat je dus geen bacteriebom krijgt zoals het bekende vaatdoekje.

Hoe werkt het?

Je drukt het slijmachtige spul op het schoon te maken voorwerp en trekt het er weer tussenuit waardoor het al het vuil met zich mee neemt. Het verwijdert voor 99,9 % de schadelijke deeltjes. Voor je apparaten is het spul voorzien van citroengeur, maar er is ook nog een versie voor de auto (denk aan je luchtroosters etc.) en voor het schoonmaken van je schoenen (binnenkant). Fijn idee ook is dat het biologisch afbreekbaar is.

Wat zijn de ervaringen met Cyber clean?

Cyber clean doet wat het beloofd, het trekt stof en vuil uit de kleine hoekjes. Voor zover wij nu kunnen beoordelen blijft het niet achter tussen je toetsen. Het is eenvoudig in gebruik en maakt je spullen weer fris en schoon. Zorg wel dat je handen droog zijn en laat het niet te lang laten zitten om eventuele vlekken te voorkomen. Wat ons betreft een ideale vinding.

Waar te koop?

Je kunt Cyber clean in diverse winkels kopen, maar het is ook online te bestellen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *